Villa 300 Mbit/s

Under semesterperioden 6 juli-13 augusti är leveranstiden längre än vanligt vid beställning av 300 Mbit. Gäller i de fall en uppgradering av utrustning behöver göras i nätet eller hemma hos dig

För dig som vill surfa supersnabbt, ladda ner tunga filer, streama HD kvalité och spela online - på flera enheter samtidigt.

Innan du beställer tjänsten kontrollera din egen utrustning så och den har kapacitet att klara högre hastigheter. Tänk också på att din dator såsom nätverkskort, hårddisk, operativsystem, processor och ramminne påverkar hastigheten på din Internettjänst. Detsamma gäller om du har en trådlös router. Det kan krävas ytterligare eller viss komplettering av hårdvara i din egen utrustning för att du ska kunna tillvarata kapaciteten fullt ut.

Observera att det är leveranstid på tjänsten. Ordinarie leveranstid kan vara variera till ca 1-3 veckor beroende på status på din bredbandsanslutning. Ev. kan ett utbyte av din fiberkonverter behöva göras. vi kontaktar då dig för mer information. Har du funderingar kring statusen på din bredbandsanslutning kontakta kundservice 090-16 00 20.

Startkostnad 495,00 kr

Månadskostnad 379,00 kr

Bindningstid 0 mån

Uppsägningstid 1 mån