COMFORT-paketet

Nå din IT-miljö oavsett var du befinner dig!
Med Norrmolns COMFORT-paket får du en grundplattform som du själv kan bygga vidare på efter behov. I paketet ingår en modern e-postfunktion och fillagring där du enkelt och säkert kan lagra och dela dokument inom företaget. Du får också en lösning som du och dina medarbetare kan komma åt oavsett var de befinner sig. E-post har du tillgänglig i mobilen och dina dokument och program kommer du åt från vilken Internetansluten dator som helst. Enkelt och smidigt!

Administrera själv dina användarkonton
I tjänsten ingår ett webbaserat verktyg som gör det möjligt för kundens administratör att bland annat lägga upp användare, byta lösenord, skapa distributionslistor och hantera globala kontakter.

Säkert och miljövänligt!
Med en lösning från Norrmoln är din information i säkert lagrad i vår moderna drifthall och backup sker automatiskt varje dag. Allting underhålls och uppdateras av oss utan att du märker något. Behöver du hjälp har du din IT-avdelning endast ett telefonsamtal bort!

Månadskostnad 249,00 kr

Startkostnad 0,00 kr

Bindningstid 0 mån

Uppsägningstid 0 mån

Övrig information

I paketet ingår personlig e-post och kalender, hemkataloger och gemensam lagring. Allt är åtkomligt över Internet. Backup och virusskydd ingår också!

Villkor

Kontakta oss för mer information.